ermmanuelley | @nuelleyemma

#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
panduan❤️❤️❤️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
renungan❤️❤️❤️ pilih pasangan yang baik❤️😍😍
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
renungan pagi❤️❤️❤️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
bahaya ni....nasib baik saya tak kepala botak😂😂😂😂💕😄😃😃😜😜😜😜😜
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
😂😂😂
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
tidak puasa🤤🤤🙀🙀
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
❤️❤️❤️❤️sebaik baik manusia ialah manusia yang memberi manfaat kepada manusia yang lain❤️❤️❤️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
cuba jawab😂😂❤️❤️🙀🙀✌️✌️😁
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
❤️❤️😍😍🌈🌈selain kuat study.. kuat kerja ... kuat solat .....saya jugak kuat berdoa ... sebelum doa... saya hafal dulu 99 nama Allah .. salawat kepada Rasullullah saw... dan banyak istighfar minta maaf kepada Allah tentang banyak ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
betul ker????😂😂😂😅😅😅😍😍😍
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
guna jer waze .... terus sampai kepada alamat yer di jalan kebun sultan kota bharu kelantan ❤️❤️💋💋call : 011-2944 2916 😍😍
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
untuk putih kulit❤️❤️❤️🍎🍎
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
setuju???❣️❣️❣️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥💪💪💪💪
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
setuju???? kita geng ... semakin datang cabaran ... semakin kita bergerak maju ke depan💕💕💕💪💪💪
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
tip nak kaya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂... ... lepas tu sapu kat roti .... lepas tu makan terus ...... ...cicah air kopi o......lepas tu polis tangkap sebab tak puasa.... boleh saya round round bandar kota bharu naik van ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
khasiat kulit pisang❤️❤️😘😘
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
KRIM ALMOND TERBARU DRK RM60 untuk JERAWAT... JERAGAT ... RESDUNG.. PARUT JERAWAT .. TONA KULIT TIDAK SEKATA .. KULIT SENSITIF .. KULIT BERMINYAK..PORI PORI TERBUKA .....🍎🍎🌈🌈🌈🌈call: admin online saya❤️❤️❤️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
makan buah limau byk byk untuk putih kulit ..... tak mahu makan buah limau byk byk sebab sakit perut..................minum jer bosssterr drink drk ... sebab didalam tu saya masukkan vitamin c banyak banyak untuk sebagai ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
berminat??? MESTI RAJIN...sila contact 4 orang admin saya 🍎🍎🍎❤️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
rezeki Allah tak pernah salah alamat tuannya💋💋😁😁😍😍💕
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
jom pakat pakat kita amalkan ... semoga sama sama dapat keberkatanNya😘😘😍😍❤️❤️❤️❤️❤️👍⚡️⚡️⚡️
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
pemenang give away musim pertama = KELANTAN @jee.jaslan2
pemenang musim ke 2 = TERENGGANU @adawiyah_ali
pemenang musim ke3 = ??? negeri mana = @ anda anda semua .... negeri mana nak iphone 7 freee dari ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
stay away from lazy people🍐👍👍👍👍👍
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
saya paling benci tengok orang berlagak ... perangai buruk ... dressing macam takde agama ... akhlak takde ... muka cantik tapi otak tak cerdik letak dilutut dan berlagak lebih dari orang kaya ... banyak negatif.... ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
CUBA KOMEN DIBAWAH.. kenapa suka yang saya punya berbanding dengan orang lain punya???😘😍😍😍SILA REPOST
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
merecikkkkkkkkkkkkk baq hang❤️❤️😍😍😍IPHONE 7 free dari saya 😘😘😍💋💪sila repost byk byk😁😁
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
😌🤗🤗🤗🤗🤗tak mampu beli??? tapi rasa nak pakai iphone 7 terbaru .. tercanggih.. termahal... tercantik ..tergilai ramai.... ????... takpe saya bagi freee jah ... jomm join give away iphone 7 freee saya dimusim ke 3 ini ...
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
setuju???the more we give .. the more we get back 😍😘😘😘
#repost @datodrk_official with @repostapp
・・・
renungan dipetang hari 💋💋💋😘😘😘

Load More